Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van NedTrain is gevestigd in Utrecht op het Centraal Station.

Bezoekadres:
NedTrain
Kantorencentrum Laag Katreine
Stationshal 15
3511 CE  Utrecht

Postadres:
NedTrain
Postbus 2167
3500 GD  Utrecht

Telefoonnummer: 088-671 18 34

Dienstverlening aan Spoorwegondernemingen

Voor verzoeken van Spoorwegondernemingen naar diensten en dienstvoorzieningen te leveren door NedTrain, kunt u contact opnemen met de volgende personen:

Voor Onderhoud & Service
Harry Douwes
Tel: 06-836 343 26
Mail: customerrequest@nedtrain.nl

Voor Revisie van Componenten
Bas Wasser
TeL 06-520 018 68
Mail: ncb@nedtrain.nl

Communicatie

De afdeling communicatie zet zowel intern als extern communicatie in als middel om de strategie van het bedrijf te vertalen. Wij geven advies over hoe, wat en wanneer te communiceren. Onze afdeling verzorgt diverse interne en externe publicaties zoals IntraNed, NedTrain Nu, de NedTrain facebookpagina en natuurlijk de NedTrain website.

Telefoonnummer: 088 – 671 20 10.

Op zoek naar informatie over NS voor een spreekbeurt? Railforum heeft een spreekbeurtpakket ontwikkeld. Het resultaat vind je op http://www.allesoverhetspoor.nl/

Financiën

De afdeling Financiën ondersteunt alle operationele processen op financieel gebied. De afdeling Debiteuren verstuurt facturen aan onze klanten. De afdeling crediteuren verwerkt de facturen van onze leveranciers.

Servicedesk Financiën

Tel: 030 – 751 50 60.

Factuuradres:

NedTrain B.V.
t.a.v. Crediteurenadministratie
Postbus 2150
3500 GD  UTRECHT
IBAN code: NL44ABNA0491404387

HR

Afdeling HR geeft invulling aan het personeelsbeleid van NedTrain. Dat betekent dat ze zich onder andere bezig houden met de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Andere onderwerpen waar HR zich over buigt zijn de beloning en beoordeling van personeel en de inrichting van functies en opleidingen.

Contact of meer informatie over werken bij NedTrain, kijk op www.werkenbijns.nl

Inkoop

De afdeling Inkoop houdt zich bezig met het verkrijgen van goederen en diensten die nodig zijn voor het functioneren, onderhouden en managen van alle NedTrain-processen.  Dit doen ze tegen de meest gunstige integrale kosten.

Servicedesk Supply Chain Operations (voorheen Facilitaire Inkoop)

Servicecenter.procurement@ns.nl

Hier vind je onze inkoopvoorwaarden.

Nieuwe werkwijze

Veiligheid, Gezondheid & Milieu

Veilig werken vormt binnen NedTrain de basis voor alle werkzaamheden. Veilig werken is een voorwaarde om je werk goed te kunnen doen.
Onze ambitie is alle medewerkers na gedane arbeid weer gezond thuis te laten komen. Elke dag weer. Hetzelfde geldt voor derden die onze service- en onderhoudslocaties bezoeken.

Medewerkers, klanten, leveranciers, adviseurs: een veilige werkomgeving heeft NedTrains hoogste prioriteit. Om deze ambitie te kunnen realiseren biedt de afdeling Veiligheid, Gezondheid & Milieu deskundige ondersteuning. Deze ondersteuning is georganiseerd volgens de laatste inzichten op dit gebied en van de hoogste kwaliteit.

Klik verder voor de werkinstructies per materieelserie en de werkinstructies per locatie.