Welkom bij de TechniekFabriek

Wil jij een technische opleiding volgen, geld verdienen en een baan in het vooruitzicht hebben? Dan zit je hier goed! Meld je aan bij de TechniekFabriek, waar je leert werken door werkend te leren om uiteindelijk aan de slag te gaan als treinmonteur.
inschrijfbutton-website-tf-blauw
De TechniekFabriek biedt jou de opleiding Mechatronica niveau 2. Met intensieve begeleiding in de praktijk stomen NedTrain en het ROC van Twente en Amsterdam je klaar om als treinmonteur aan de slag te gaan bij een van de locaties van NedTrain in Nederland. Samenwerken, plannen en zelfstandig dingen uitzoeken is wat jou goed ligt. De opleiding wordt volledig vergoed door NS, in jaar 1 ontvang je stagevergoeding en jaar 2 salaris. En je hebt al meteen je eerste salarisverhoging binnen als je aan de slag gaat bij NedTrain, want je krijgt gegarandeerd een baan. Meer weten? Lees verder op deze website of ontmoet de TechniekFabriek hier.

Schrijf je in voor leerlocatie Zwolle of voor leerlocatie Amsterdam via Werken bij NS – TechniekFabriek. Vragen? Stuur een mail of neem contact op met de recruiter Lisa Rigter.

TechniekFabriek ontmoeten?

9 februari staan we op Onderwijs On Stage Roermond en 15 februari op Onderwijs On Stage Roosendaal

Op 11 maart 2017 is er een open dag bij de Techniekfabriek in Amsterdam
Op 16 maart 2017 is er een open dag bij de TechniekFabriek in Zwolle

Kijk hier voor meer evenementen en open dagen.

Logo-NS-fullcolour-CMYK  logo losNTrgb fc   Logo ROC van Twenterocva_logo

Diensten van NedTrain